Ga naar hoofdinhoud

I am design

Wat laat je zien? Wat is een passende uitstraling van je boodschap? Hoe zou je jezelf of een externe ontwerper briefen?

Als ontwerper en als conceptstrateeg heb ik jarenlang ervaring met het ontwikkelen en visualiseren van identiteiten.

Ik geef je handvatten voor kernwoorden en visuele beelden die je kunt gebruiken voor het succesvol neerzetten van jezelf en je onderneming.

Je krijgt inzicht in het creatieve proces, technieken en vaardigheden om ‘out of the box’ te denken en kan professioneel verbeelden.

Makeover ICT afdeling MBO College Zuidoost

Voor de omvangrijke renovatie van onze ICT afdeling zijn we in contact gekomen met Marjan.

Zij luisterde goed naar onze wensen en wist door een helder en visueel concept d.m.v. maquettes, foto’s en beeld alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Marjan is professioneel, betrouwbaar en transparant in planningen en budgetteren. Ze denkt na over de uitstraling en branding in zijn totaliteit en vertaalt dat naar een passend interieurontwerp.

Marjan werkt moeiteloos gelijktijdig samen zowel met haar eigen netwerk als met onze leveranciers. Altijd aanspreekbaar, ook voor de losse eindjes en geeft vakkundig en professioneel tips over de mogelijkheden.

Het eindresultaat is een functionele innovatieve ruimte met een frisse vormgeving waar we er erg tevreden over zijn.

Daiyanara Adelina

Teamleider ICT, MBO College Zuidoost

linkedin.com/in/daiyanara-adelina-3205482a

 

Makeover Woonhuis

Marjan heeft voor ons een make-over voor ons woonhuis gemaakt. Zelf (gezin met 2 pubers en hond) kwamen we er niet uit. We hadden allemaal verschillende ideeën. Marjan kwam met een rigoureus ontwerp, welke we in fases hebben uitgevoerd. Daar hebben we geen spijt van. Ons huis voelt nu als thuis! Voor ons allemaal!

Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en er één geheel van weten te maken, die de mooie punten van ons huis versterken. Ruimtes zijn nu logisch ingedeeld, functioneel en fijn om te zijn. Waar we voorheen in ons huis verbleven, is het nu een plek waarin we samen leven.

Oskar de Kuijer, Directeur KDO advies BV – CEO Appsolute Vital BV

linkedin.com/in/oskardekuijer

Workshop Creatief Denken

De workshop creatief denken, gegeven door Marjan Krijgsheld, heeft een bijzonder ontluikend effect op mij gehad. Tijdens deze workshop wordt je door Marjan aan de hand meegenomen en passeer je verschillende stations om het brein steeds verder de creativiteit in te leiden. Ik heb het ervaren als een kleine ontdekkingsreis in mijn eigen creativiteit, waarvan ik overtuigd ben dat iedereen deze bezit!

Naast het “out of de box” denken, worden er veel verscheidende handvatten gereikt om verder dan de horizon te kijken. Daarnaast werden er zeer productieve opdrachten gedaan die veel opleverde, zowel persoonlijk als op zakelijk vlak; bijvoorbeeld voor het vormgeven van de huisstijl van je organisatie. Een waardevolle workshop, een geweldige trainer en veel plezier! Dank Marjan Krijgsheld!

Bureau Barzilay, Iris Barzilay

Back To Top