skip to Main Content

Brainstorm workshops: Visualiseer je (bedrijfs)identiteit. Wat laat je zien? Wat is een passende uitstraling van je boodschap? Hoe zou je jezelf of een externe ontwerper briefen? Als ontwerper en als conceptstrateeg heb ik jarenlang ervaring met het ontwikkelen en visualiseren van identiteiten. Ik geef je handvatten voor kernwoorden en visuele beelden die je kunt gebruiken voor het succesvol neerzetten van jezelf en je onderneming. Je krijgt inzicht in het creatieve proces, technieken en vaardigheden om ‘out of the box’ te denken en kan professioneel verbeelden. 

 

      

MBO College Amstelland ICT. Het visualiseren van de inhoud van het onderwijs geeft input voor de uitstraling en geeft inhoud en inspiratie voor leerkrachten. Het begint met een workshop creativiteit met het MT en het lerarenteam en eindigt met een visie. Communiceren, puzzelen en bouwen.

 

Top concepten verschenen er aan het eind van de workshops ‘How To Visualize Your Company’ voor ondernemers.

Review: Workshop Visualiseer je identiteit

Trainer: Marjan Krijgsheld

De workshop visualiseer je identiteit, gegeven door Marjan Krijgsheld, heeft een bijzonder ontluikend effect op mij gehad. Tijdens deze workshop wordt je door Marjan aan de hand meegenomen en passeer je verschillende stations om het brein steeds verder de creativiteit in te leiden. Ik heb het ervaren als een kleine ontdekkingsreis in mijn eigen creativiteit, waarvan ik overtuigd ben dat iedereen deze bezit! Naast het “out of de box” denken, worden er veel verscheidende handvatten gereikt om verder dan de horizon te kijken. Daarnaast werden er zeer productieve opdrachten gedaan die veel opleverde, zowel persoonlijk als op zakelijk vlak; bijvoorbeeld voor het vormgeven van de huisstijl van je organisatie. Een waardevolle workshop, een geweldige trainer en veel plezier!

Dank Marjan Krijgsheld!

Iris Barzilay, Bureau Barzilay

Back To Top