skip to Main Content

Visualiseer professioneel de identiteit van je onderneming 

    

Het MT en het lerarenteam van MBO College Amstelland ICT. Het begint met workshops creativiteit, het eindigt met een visie! Communiceren Puzzelen Bouwen. De gewenste inhoud van het onderwijs visualiseren gaf input voor de branding en geeft inhoud en inspiratie voor studenten en leerkrachten. 

How To Visualize Your Company

Top concepten verschijnen er aan het eind van de workshops ‘How To Visualize Your Company’ voor ondernemers.

Review: Workshop Visualiseer je identiteit, Trainer: Marjan Krijgsheld. De workshop visualiseer je identiteit, gegeven door Marjan Krijgsheld, heeft een bijzonder ontluikend effect op mij gehad. Tijdens deze workshop wordt je door Marjan aan de hand meegenomen en passeer je verschillende stations om het brein steeds verder de creativiteit in te leiden. Ik heb het ervaren als een kleine ontdekkingsreis in mijn eigen creativiteit, waarvan ik overtuigd ben dat iedereen deze bezit! Naast het “out of de box” denken, worden er veel verscheidende handvatten gereikt om verder dan de horizon te kijken. Daarnaast werden er zeer productieve opdrachten gedaan die veel opleverde, zowel persoonlijk als op zakelijk vlak; bijvoorbeeld voor het vormgeven van de huisstijl van je organisatie. Een waardevolle workshop, een geweldige trainer en veel plezier! Dank Marjan Krijgsheld! Iris Barzilay, Bureau Barzilay

Workshops: visualiseer je (bedrijfs)identiteit. Wat laat je zien? Wat is een passende uitstraling van je boodschap? Hoe zou je jezelf of een externe ontwerper briefen? Als ontwerper en als conceptstrateeg heb ik jarenlang ervaring met het ontwikkelen en visualiseren van identiteiten. Ik geef je handvatten voor kernwoorden en visuele beelden die je kunt gebruiken voor het succesvol neerzetten van jezelf en je onderneming. Je krijgt inzicht in het creatieve proces, technieken en vaardigheden om ‘out of the box’ te denken en kan professioneel verbeelden. 

Back To Top